HOTLINE STOKIS

EN. SAUFI : 019-617 5100

 MENU STOKIS BIOASLI

Halaman Stokis BioAsli

Stokis Bioasli 1 Malaysia

 

Senarai Stokis Bioasli

 

Syarat Usahawan / Stokis 360

 

Panduan Automaintain - Stokis

 

Panduan Produk & Penyakit

 

Testimoni Pengguna

 

Panduan Guna Halaman Stokis

 

Senarai Harga Produk - Malaysia

 

Senarai Harga Produk - S'pore

 

Senarai Harga Produk - Brunei

Profil Stokis

 

Kemaskini Profil Stokis

 

Tukar Katalaluan

Pembelian Stok Stokis

 

Beli Stok Produk Pelan A

 

Beli Stok Produk Pelan B

 

Beli Stok Produk Pelan D - UK

 

Beli Aksesori Stokis

 

Cara Pengesahan Bayaran

Rekod Data Jualan Stokis

 

Rekodkan Belian Ahli

 

Rekod Jualan Stokis Ke Ahli

 

Rekod Jualan RM 150 Ke Atas

 

Rekod Belian Stok Stokis

 

Rekod Tempahan Stok Stokis

 

Imbangan Belian & Jualan

Penghantaran Stok

 

Status Penghantaran Stok

 

Info Penghantaran Stok

Jejak Stok Anda

 

Pos Malaysia Tracking

 

Pos Laju Tracking

 

Gdex Express Tracking

Komisen Stokis

 

Penyata Komisen Stokis
 
IKUT KAMI DI

 

+603-3224 8721 (Pejabat)

+603-3224 2321 (Faks)

desaku_bioasli@yahoo.com

No Akaun Bank Syarikat

Waktu Operasi (8.30AM-5.30PM)

Hari Kerja (Isnin-Jumaat)
  Sabtu (9.00AM - 4.00PM)

 

No. 15 Jalan PPSL 1, Pusat Perniagaan Sungai Lias, 45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

 
 
 
 
   

BM Version

   

EN Version

  Halaman Utama / Menu Stokis Bio Asli Login Keluar
 Halaman Stokis Bio Asli
 
  PROMOSI & INFO TERKINI
 
  Makluman Pelaksanaan GST di BIO-ASLI Bermula 1 APRIL 2015
 
NO ID GST : 001746673664
1) BIOASLI adalah syarikat yang sah dan telah berdaftar dengan Kastam DiRaja Malaysia dan wajib untuk melaksanakan GST.
2) Bermula 1 April 2015, segala kos GST adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak pelanggan, tetapi ianya tertakluk kepada perubahan atau pindaan dari masa ke semasa.
3) Segala produk dan pakej yang dijual kepada ahli @ stokis bermula 1 April 2015 tidak dinaikkan harga dan kekal pada harga asal dan ianya adalah tertakluk kepada pindaan pada bila-bila masa.
4) Manakala, % komisen yang digunapakai untuk pelan komisen BIOASLI adalah tertakluk sepenuhnya kepada pihak syarikat untuk mengubah dengan menambah, mengurangkan, menukar dan sebagainya berdasarkan polisi syarikat yang telah dimaklumkan di website www.bio-asli.com
5) Contoh kiraan GST 6% :-  Minyak Kelapa Dara Double Premium (VCOP) RM 28.31 X 6%GST = RM 30.00
    Stokis perlu menjual kepada ahli dengan harga RM 30.00
6) Stokis perlu key in stok lama dengan kod yang lama, dan untuk stok yang baru bermula 27/4/2015 hendaklah di key in pada kod yang mempunyai "GST"
 
 
  Tawaran Hadiah Produk Percuma RM 180 & RM 120
 

Pilihan 1 :- Anda boleh membeli RM 180 (Produk Pelan A) dan bebas memilih salah satu produk sebagai hadiah percuma. Klik gambar RM 180 untuk senarai hadiah yang ditawarkan.(Belian Minima Stokis RM 240)

<<<< ATAU >>>>

Pilihan 2 :- Anda boleh membeli RM 120 (Produk Pelan A) dan memilih salah satu produk yang telah ditetapkan sebagai hadiah percuma. Lihat gambar RM 120 untuk senarai hadiah yang ditawarkan. (Belian Minima Stokis RM 240)

Nota :- Pilih salah satu pilihan. Contoh :- Jika beli RM 180, anda layak untuk Pilihan 1. Tidak layak untuk pilihan 2.

 
 

 
Leader Bioasli Brunei
 
 
Ahli Bioasli Brunei
 

Meeting di Bioasli

Team : Brunei

 

Hj.Khanafi

 

Hj.Said

 
Pn.Norsinah=6738161846 Isteri Siti
 
 

 

 
 
Lawatan dari ahli Bioasli Brunei

Sabak Bernam : 9 Julai2010 , Pengarah Urusan Bioasli (Tn.Hj Ishak Basiran) Begitu berbesar hati dengan kehadiran ahli bioasli dari Brunei. Kehadiran mereka sangat dialu-alukan oleh beliau dan seluruh warga bioasli kerana sanggup bebelanja beribu-beribu ringgit semata-mata ingin melihat sendiri kilang,pejabat dan yang berkaitan bioasli. Walaupun jumlah mereka masih kecil, namun dari riak wajah mereka terpancar keyakinan, kesungguhan komitmen yang tinggi. Sekaliannya teruja dapat bertemu serta mendengar sendiri amanat terus dari mulut beliau.

Di kesempatan tersebut masing-masing tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan penerangan produk-produk hebat Bioasli dan terpenting berkaitan dengan tawaran 5 plan menakjubkan, serta hala tuju syarikat. Semuanya telah menunjukkan minat dan sikap yang amat luar biasa dan penuh semangat untuk menjayakan perniagaan ini dan berazam untuk menawan negara bergelar serambi Kaabah itu dengan perniagaan online Bioasli dalam masa terdekat. Dengan kehadiran stokis-stokis yang berpengalaman dan berwibawa, matlamat ini pada jangkaannya tidak sukar untuk di capai memandangkan kerjasama antara semua ahli dan juga pihak Bioasli yang telah sekian lama terjalin semakin utuh.

Adalah dijangkakan dengan sistem belian online Bioasli yang cukup mudah dan efektif, produk-produk mujarab, yang telah dibuktikan dengan ribuan testimoni, Bioasli tidak mustahil akan mampu berada disetiap rumah dalam negara tersebut. Dengan janji penghantaran produk sehingga sampai kepintu rumah , kesukaran mendapatkannya tidak akan jadi persoalan.

Akhirnya dengan kemudahan sistem yang ditawarkan di Bioasli, serta kedudukan Brunei yang berada dikedudukan yang sangat terkenal kawasan pelancongan dari seluruh dunia, adalah diyakini ia akan memudahkan bagi merialisasikan misi Bioasli sebagai GLOBAL BUSINESS, serta mencapai sasaran pasaran ke 231 buah negara.
 

 
 
 
 

Panel Stokis Bio Asli

BioAsli Copyright 2005-2015

All Rights Reserved

 

Adalah dengan ini di tegaskan bahawa syarikat berhak untuk menentukan sebarang ketetapan atau sebarang perubahan terhadap semua perkara dan dalam apa juga keadaan dalam sistem ini, samada yang berkaitan dengan sistem pelan pemasaran, sistem pemberian komisen, kadar peratus komisen, jumlah produk, harga, kandungan, saiz dan bentuk persembahan produk, sebarang bentuk, jumlah dan nilai hadiah yang akan diberikan, serta menentukan status keahlian berdasarkan peraturan yang sedia dimaklumi oleh semua ahli, tanpa terlebih dahulu mendapat persetujuan dari mana-mana pihak. Segala hadiah atau komisen atau apa jua imbuhan jika ianya tidak dituntut oleh ahli yang berkenaan selama jangka masa 2 tahun dari tarikh tawaran adalah dianggap ahli berkenaan tidak berminat atau menolak tawaran tersebut dan dengan itu tawaran tersebut akan terbatal  dan syarikat berhak untuk tidak memberi komisen @ hadiah @ ganjaran tersebut. Walau bagaimanapun syarikat tetap berpegang teguh pada prinsip ketelusan, keadilan, kesaksamaan serta kebijaksanaan  dalam menentukan semua perkara di atas.