Pencapaian & Pengiktirafan | BIO-ASLI

Pencapaian & Pengiktirafan

Gambar-gambar Pencapaian & Pengiktirafan

Audio-Radio : Interview from Toronto Canada

Live call interview from Miss Trish Saywell from Toronto, Canada. From APEC Secretary ask about One Village One Brand where attending by Mr. Ishak Basiran, Managing Director of BioAsli. Managing Director, get a lot of new experience and knowledge. He also suggest to APEC new idea to improve branding and marketing for global business.

Bermula dengan herba yang hampir tidak dihargai lagi, iaitu kelapa. Kini, BioAsli boleh mendabik dada, kerana kejayaannya mempelopori perniagaan dalam talian di Malaysia. Menjadi ikutan dalam setiap aplikasi dalam mempromosikan produknya. berjaya mengangkat hasil tempatan ke peringkat antarabangsa, dengan kejayaan menembusi pasaran di 231 buah negara, dengan rangkaian produk-produk hebat.

Sesungguhnya semua kejayaan tersebut bukan hanya retorik. Ia dibuktikan dengan kejayaan BioAsli terpilih di antara hanya beberapa buah syarikat bagi menjayakan "Project on Development of Human Resource for Small & Medium Industries Development Corporation (SMIDEC) dalam tahun 2008.

Terpilih sebagai salah satu syarikat yang di ambil contoh kejayaannya melalui "SUCCESS STORY" dalam The Malaysian SME Annual Report 2008.

Tidak terhenti setakat itu, BioAsli sekali lagi diberikan pengiktirafan, apabila terpilih untuk memberi pandangan dan berkongsi pengalaman dalam Seminar Antarabangsa APEC, "One Village One Brand", yang berlangsung pada 23 Jun hingga 25 Jun 2010, di Seoul, Korea.

Pengiktirafan ke atas BioAsli berterusan, melalui paparan berita kejayaannya dalam beberapa media arus perdana, akhbar dan televisyen.

InsyaAllah, momentum kejayaan itu akan dapat melonjakkan BioAsli ke persada yang lebih tinggi di masa yang akan datang dengan keizinanNya.

Bio-Asli : Minyak Kelapa Dara No. 1 Di Malaysia

Dapatkan promosi atau diskaun istimewa apabila anda mendaftar

Daftar Akaun

Bio-Asli : Minyak Kelapa Dara No. 1 Di Malaysia

Dapatkan promosi atau diskaun istimewa apabila anda membeli

Beli Sekarang
TOP