Petua Pecah Kelambu ini dikongsi bersama dengan tujuan untuk membantu masalah dalam kelambu yang kerap di alami oleh para suami dan tidak kurang juga para isteri. Selain menyelesaikan masalah dalam kelambu,produk-produk ini juga mampu mengembalikan keremajaan dan kecantikan para isteri supaya lebih disayangi suami walau telah lama berkahwin dan suami tidak kurang hebatnya menjadikan isteri terus sayang seperti baru jatuh cinta. Produk-produk hebat ini dirumus dari herba-herba asli tempatan dan tidak merbahaya.

 
Petua Pecah Kelambu
Petua Pecah Kelambu dikongsi untuk membantu pasangan berkahwin yang mempunyai masalah dan sedang mencari jawapan muktamad.
Petua ini mempunyai dua bahagian iaitu untuk di gunakan setiap hari dan digunakan pada masa yang khusus. 
 
Untuk kegunaan harian,cadangan pengambilan hidangan adalah seperti berikut :-
Delima Collagen Pure Marine
 
Kopi Nanduk Arabica +
 Tongkat Ali Hitam
  Untuk kesan yang ketara dan segera *  
Masa 8.00am 2.00pm 6.00pm 10.00pm
Produk Kopi Arabica Delima Collagen Kopi Arabica Delima Collagen
Suami 1 sachet

 

1 sachet 1 sachet
Isteri   1 sachet 1 sachet 1 sachet
  Untuk masalah lemah tenaga batin dan mati pucuk *  
Masa 8.00am 2.00pm 6.00pm 10.00pm
Produk Kopi Arabica Delima Collagen Kopi Arabica Delima Collagen
Suami 1 sachet

 

1 sachet 1 sachet
Isteri   1 sachet 1 sachet 1 sachet
  Ia memakan masa 3 hari, seminggu atau sebulan untuk berkesan bergantung kepada masalah kesihatan yang dihadapi.  
     
  Untuk penjimatan dan kesan yang agak perlahan *  
 Suami     1 sachet 1 sachet
 Isteri     1 sachet 1 sachet
 * Berdasarkan testimoni dari ahli dan staff Bioasli yang telah mencuba.
 
Kenapa mesti minum seperti yang di cadangkan ?
1. Untuk dapat cantik, putih dan gebu.  
 

Kolagen Asli Marin ( Menegang dan meremajakan kulit) - Kolagen secara semulajadi adalah satu komponen protein penting dalam tubuh manusia yang terdapat dalam tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Menurut kajian, 30% dari jumlah protein dalam keseluruhan tubuh manusia adalah terdiri daripada kolagen. Kulit manusia akan mengendur selari dengan perubahan usia. Selain itu, radikal bebas dari udara sekeliling juga menyebabkan struktur kulit rosak. Untuk melambatkan proses kedutan dan menghalang radikal bebas ini, sel-sel kulit memerlukan protein kolagen yang banyak dan berkualiti tinggi bagi menghasilkan sel-sel baru yang kuat dan sihat. Pure Marine Collagen mengandungi kolagen yang terbaik di ambil dari komponen tubuh ikan yang terpilih dan ditangkap di laut Korea Selatan. Diproses dengan teknologi terkini tanpa menghilangkan keaslian dan kualiti protein kolagen tersebut. Pengambilan kolagen ini dapat menambah kuantiti protein kolagen semulajadi dalam tubuh manusia dan menjadi lebih aktif untuk menjadikan kulit awet muda dan tegang.

 
 

 
     
 

L-Glutathione (Mencerah dan menggebukan kulit) - Dihasilkan daripada buah-buahan dan sayur-sayuran ialah antioksida yang melindungi sel-sel tubuh manusia daripada kemusnahan akibat radikal bebas dan peroxides. Antioksida dalam tubuh manusia akan berkurang akibat radikal bebas seperti pencemaran udara, alkohol, rokok dan pemakanan tidak seimbang. Antioksida tidak boleh dijana secara semulajadi dan perlu diambil dari sumber luar seperti dari makanan atau lain-lain. Delima Collagen BioAsli mengandungi L-Glutathione yang dapat membantu meningkatkan kandungan antioksida dalam tubuh manusia untuk memastikan sel-sel badan terutama di bahagian kulit menjadi lebih putih dan gebu.

 
 

 
     
 
2. Untuk dapat kuat dan bertenaga sentiasa.  
 

Tongkat Ali Hitam ( Tingkatkan Libido ) - Tumbuhan herba ini sangat sukar untuk dijumpai tetapi terkenal di seluruh dunia kerana nilai pemakanan yang unik. Tumbuhan ini kebiasaanya digunakan untuk meningkatkan tenaga dan daya keinginan (libido). Tongkat Ali Hitam juga digunakan sebagai tonik kesihatan serta untuk membantu merawat malaria. Ia melancarkan peredaran darah, meningkatkan libido bagi lelaki dan wanita serta menggalakkan pembakaran lemak dan pembentukan otot badan.

 
     
 

Delima ( Tenaga dan Kesan Sinergi Ampuh ) -  mengandungi 'potassium yang tinggi, selain dari mineral-mineral lain seperti fosfor, kalsium, besi dan sodium serta vitamin A, B1, B2, B3 dan C. Bertindak balas bersama sodium, 'potassium' mengatur ekuilibrium air tubuh dan menjaga degupan jantung agar tetap normal (bagi ibu dan perkembangan fetusnya). Buah ini menunjang kepekaan saraf dan otot agar berfungsi secara teratur (kajian mendapati rahim wanita lebih kuat sesuai dengan kepekaannya menunjang pergerakan bayi yang dikandung), mencegah ekzema dan mengurangi kadar gula yang beredar di dalam darah (ibu yang baru pertama kali hamil atau lebih dari 3 kali kehamilan). Delima menghilangkan rasa letih otot serta menguatkan jantung.

 
     
  L-Glutathione - Membantu Kehidupan  
 

 
 
Untuk kegunaan khusus,cadangan penggunaan produk adalah seperti berikut :-
  Untuk para suami :-  
     
 
Losyen Brutal - Untuk tahan lama

Diformulasi khusus untuk lelaki yang cepat klimaks. Suami disyorkan memakai Losyen Power 31, sebaiknya 3 jam atau lebih  sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapu 2 @ 3  titis dan lumur rata pada bahagian berkenaan (bahagian leher "sensitive area"). Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu sebelum bersama isteri. Anda akan mampu bertahan lama. (1~2 jam).

Kesan selepas menggunakannya, suami akan jadi lebih segar dan berdaya tahan serta pelayaran lebih lancar, jauh dan menghangatkan.

Klik disini untuk maklumat lanjut :-
 
     
  Untuk para isteri :-  
 
Firming Cream - Untuk keanjalan dan payudara yang menarik

Kini gabungan herba terpilih, diadun bersama minyak kelapa dara, memberikan harapan yang menakjubkan bagi pertambahan saiz serta memperbaiki kontur hanya dalam masa 6 minggu.

Cara Pengunaan :-

Sapukan Firming Cream pada waktu pagi dan malam. Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam). Buat urutan perlahan dari bawah bahagian berkenaan, arah ke atas, sehingga paras garisan leher. Boleh digunakan sekerap mungkin.

Klik disini untuk maklumat lanjut :-
 
     
     

Pihak Bioasli dengan niat murni berkongsi petua ini berdasarkan pengalaman dan testimoni sebenar yang telah di perolehi dari staff dan ahli Bioasli sendiri yang telah mencuba keberkesanan produk-produk yang di nyatakan di atas. Kami tidak mendeklarasikan produk-produk kami sebagai ubatan yang dapat menyembuhkan penyakit,tetapi sekadar persediaan herba yang boleh membantu mangatasi masalah-masalah kesihatan dengan perakuan dari pakar perubatan tradisional dan juga kajian-kajian dari komuniti herba dari seluruh dunia. Pilihan di tangan anda sebagai pengguna dan di galakkan untuk mendapatkan penerangan lengkap terlebih dahulu dari pihak Bioasli atau stokis/ahli yang sebenar sebelum menggunakan produk-produk yang disyorkan seperti diatas. Harap Maklum.

 

The information on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent disease or to replace a one-on-one relationship with a qualified health care professional and is not intended as alternative to medical advice or other professional healthcare provider. It is intended as a sharing of knowledge and information from the research and experience of herbal practitioner and our community.  If you may be suffering from any medical condition, or experiencing symptoms or health problems, you should seek immediate medical attention consult  your qualified health care professional. Never delay seeking medical advice, disregard medical advice or discontinue medical treatment because of information on this website.

 
 
Maklumat Lebih Lanjut.... Sila Klik (Khidmat Pelanggan)
 
 
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.15 Jalan PPSL1
Pusat Perniagaan Sg.Lias
45300 Sg. Besar, Selangor, Malaysia
Tel : 03-3224 8721  Fax : 603-3224 2321
email : desaku@streamyx.com
Copyright 2005.   All Right Reserved