Laman Utama   I   Produk   I   Syarikat   I   Usahawan Online   I  Galeri  I  Tips Produk   Testimoni   I  Hubungi Kami

Now...everybody can business online...click here... to go your Business Web pages...

Kategori Produk

 

 Kesihatan
   Kosmetik & Kecantikan
   Makanan & Minuman
   Suami Isteri
   E-load & SMS
   Blog & Kedai Online
 
 
FIRMING CREAM
 
 
Bookmark and Share
     Firming Cream      Testimoni & Video  
             
    Khasiat Herba      Download Flyers  
             
    Beli Produk        
 
 Firming Cream (FC)
       
             
 
 

Testimoni
MEMBESARKAN PAYUDARA TANPA PEMBEDAHAN
 
Anda sangat dialu-alukan mengirimkan testimoni pengalaman anda setelah menggunakan produk BioAsli, testimoni yang terpilih akan disiarkan di ruangan testimoni dan pihak syarikat akan memberi hadiah produk percuma kepada testimoni terpilih. Kami juga akan merahsiakan segala latar belakang anda jika diminta. -Terima Kasih-
(Download Borang Testimoni)
 
 
 

Firming Cream yang di formulasikan dari herba khazanah alam, berfungsi untuk membesarkan payudara dan memberikan saiz idaman. Boleh juga digunakan untuk para lelaki untuk menambat hati isteri.

 
 
Sebelum Selepas

 
 
Payudara Lebih Tegang Dan Anjal

 

Lokasi : Sabak Bernam, Selangor

Produk : FC

Saya seorang ibu, dan telah mempunyai 3 orang anak. Semuanya saya susukan sendiri sekitar 2 tahun setiap seorang. Saya juga adalah pengusaha salon kecantikan. Saya fikir untuk itu pelanggan saya akan melihat terlebih dahulu kepada saya, terutamanya dalam penampilan. Yang saya risaukan keadaan fizikal kewanitaan saya tidak lagi seperti dahulu.

Anda pasti tahu apa yang saya sudah dan akan teruskan buat. Seperti juga kebanyakan wanita lain saya akan cuba apa juga produk yang saya fikirkan munasabah. Terakhir saya cuba Firming Cream Bioasli. Hasilnya……..mmmmm malu gak nak cakap. Tapi tak pelah kalau nak kongsi pengalaman.

Seikhlasnya saya dah pakai sekitar 2 minggu. Tapi aplikasinya guna kaedah saya sendiri. Kalau nak tau cara urutan datanglah ke kedai saya…….nanti saya tunjuk. Hasilnya kini saya dah dapat saiz yang saya inginkan. Konturnya ketara, kulitnya semakin lembut serta anjal, dan yang menggembirakan ‘cup bra’ asal saya dah sesak….mungkin perlu kena tukar agaknya.

 
Ujian Sampel
Sebelum pihak Bioasli mengeluarkan Firming Cream dalam kuantiti dan rekaan bekas yang sebenar,satu sesi ujian telah di lakukan di mana beberapa orang telah dipilih untuk mencuba keberkesanan formula ini secara rawak. Setiap yang terpilih di berikan sampel dengan formula yang sama,seberat 5gram dan di berikan tempoh 5 hari untuk melihat hasilnya. Setelah 5 hari, pihak Bioasli telah memanggil semula mereka untuk di nilai keberkesanannya. Keputusannya :-
 

Sampel 1

Diberikan kepada 4 orang staf Bioasli yang telah berkahwin. Setelah lima hari menggunakan sampel yang di berikan dan dengan cara yang betul,mereka semua mendapati kesan yang memberangsangkan. Setiap seorang mengalami perubahan yang mencapai matlamat utama penciptaan formula ini untuk pembesaran dan menganjalkan payudara kembali seperti zaman remaja. Mereka berpuas hati dan memberikan 100% kepada produk hebat Bioasli ini.

 

Sampel 2

Diberikan kepada sepasang suami isteri dan si isteri telah mencubanya. Setelah lima hari,pihak Bioasli telah menanyakan keputusan dari penggunaan formula tersebut dan beliau terus tersenyum lebar. Si suami yang turut serta setelah puas tersenyum menceritakan perubahan ketara yang berlaku ke atas isteri kesayangannya. " saiznya dah berubah jadi lebih menarik dan yang tidak di sangka apabila bahagian puting(nipple) dan sekitarnya berubah menjadi cerah(pink). Masalah jeragat dan rekahan turut hilang setelah menggunakan formula ini" ujar si suami. Setelah produk ini di lancarkan,mereka terus memborong untuk di perkenalkan kepada rakan-rakan dan ahli keluarga.

 

Testimoni Pengguna Pertama

Seorang ahli Bioasli yang bekerja di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) telah menghabiskan satu bekas Firming Cream dan mendapatkan hasil yang cukup positif.Memberikan lima bintang ke atas keberkesanan produk ini dan kesan yang berlaku pada payudaranya,saiz yang di idamkan dan gebu.Betul-betul berbeza dari sebelum ini. Beliau yakin bahawa produk ini akan menjadi "hot sales" dan rebutan bukan sahaja wanita tapi juga lelaki. Rakan-rakan beliau yang telah di perkenalkan dengan produk ini turut memberikan komen positif dan mereka telah mendapat apa yang mereka inginkan.

 
(Lihat Komen Pengguna)
 

 

The information on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent disease or to replace a one-on-one relationship with a qualified health care professional and is not intended as alternative to medical advice or other professional healthcare provider. It is intended as a sharing of knowledge and information from the research and experience of herbal practitioner and our community.  If you may be suffering from any medical condition, or experiencing symptoms or health problems, you should seek immediate medical attention consult  your qualified health care professional. Never delay seeking medical advice, disregard medical advice or discontinue medical treatment because of information on this website.

 
IBU PEJABAT BIOASLI
No. 15 Jalan PPSL 1
Pusat Perniagaan Sungai Lias
45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan Malaysia
Tel: +603-3224 8721  Fax : +603-3224 2321 
Email : desaku@streamyx.com
DESAKU MAJU MARKETING
(SA0030870-W)
Kilang No. 1, IKS Taman Sri BNO
45200 Sabak Bernam ,Selangor Darul Ehsan Malaysia
Tel: +603-3213 8046
BioAsli  ©  Copyright 2005-2013  All Rights Reserved

 

Rangkaian Ahli

Kami menyediakan pelbagai menu untuk kemudahan anda

  Lupa ID & Kata Laluan
  Malay Version
  English Version
  Arabic Version

Ikut Kami Di

 

Keajaiban Minyak Kelapa Dara

Video : Klik Foto

Dr . Bruce Fife

Cancer & thyroid vs Virgin coconut oil

Dr . Newport

Penyakit Alzhimer sembuh dlm 37 hari

A Case study..click

Dr . Marcola

Experience the many benefit of v.coconut oil

More info..click

Dr.Howard

Virgin Coconut Oil health benefits for the body

Wak Saujud

Kencing Manis & Gout

Anak En.Azhar

Eczema sejak kecil, kini berangsur pulih.

Keluhan Isteri

Fahamilah wahai parasuamiku..

Dr.Bambang

Prostat dan kesihatan

Testimoni

Resdung & Alahan

Prof. Dr.Maray

Vco the best of oil

Testimoni

Hebatnya VCO31

Mr. Alex

Coconut oil - boosts energy, boosts metabolism and is the safest oil

Coconut Oil for Hair

Hair Secrect