HOME

LOGIN

MENU

PRODUCT

REGISTER

SMS

Bilangan Tetamu
Blackberry Pearl
 
    603 - 3213 8046  Siti
    019 - 3880098   Sida
    016 - 6202284    Sofi
    Fax : 603-3213  6563
  :  Home
  :  Arkib Info 1
  :  Arkib Info 2
  :  Klip Video

 

UJIAN MAKMAL KOPI KELAPA DARA...BEBAS DADAH

Mutakhir ini oarang ramai sangat bimbang untuk meminum kopi atau produk yang berkaitan dengan rangsangan sex. Bagi menjamin keselamatn pengguna Bioasli telah menghantar 2 sample ujian secara  berasingan. Sample 1 : dihantar oleh kilang pengeluar, sample 2 : diambil secara rawak oleh pelanggan di pejabat Bioasli kemudian dihantar kemakmal yang disyorkan oleh Jabatan Kimia Kementerian untuk menguji kandungan dadah(saintitik). Keputusan dari ujian makmal menunjukan tiada kandungan bahan kimia atau campuran dadah terlarang. Oleh itu, sekiranya ada sebarang keraguan, sila berhubung dengan pihak kami. Untuk rujukan, kami paparkan keputusan ujian  tersebut...sila klik

 

Lawatan Pengimport dari Iran

Desaku Trading 14 Mei 2008 Semalam Desaku Trading telah menerima kunjungan daripada Pengurus Ekspot dan Impot En. Aghil _Gharaee dari Syarikat MALOJET IND. SDN. BHD. Turut serta dalam kunjungan tersebut ialah pengarah urusan MALOJET sendiri iaitu En. Zainuddin Othman serta anak dan menantu beliau.

Tujuan kunjungan beliau adalah untuk membincangkan berkenaan perniagaan yang berasaskan herba dan produk-produk kesihatan Desaku Bioasli. Katanya, beliau amat tertarik dengan produk keluaran Desaku Bioasli kerana selain ia berkualiti, ia juga menepati beberapa aspek yang dilihatnya  produk-produk Desaku Bioasli mempunyai potensi untuk dipasarkan ke luar negara. 

Tambahnya lagi, kriteria seperti tand Halal, Pembungkusan yang menarik dan ada ujian makmal membuatkan beliau amat tertarik dan berminat untuk memasarkan produk ini di negaranya malah ke seluruh dunia.

Di akhir perbicangan selama lebih kurang 1 jam bersama En. Ishak Basiran, beliau amat berpuas hati dan berharap rancangan beliau untuk bekerjasama bersama Desaku Bioasli akan tercapai

 

Lawatan Kumpulan Yasin ke Pejabat Desaku

Desaku Trading 10 Mei Desaku Trading semalam telah menerima kunjungan daripada Kumpulan Yasin, Taman Desa Anggerik, Serendah, Rawang. Kunjungan yang melibatkan lebih kurang 40 orang itu disambut baik oleh warga Desaku Trading. Dengan kunjungan buat pertama kalinya, wakil dari Kumpulan Yasin, Puan Hazizah Adwan, begitu teruja dan mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menerima kunjungan mereka.

Sementara itu, En, Ishak Basiran selaku Pengarah Urusan menyambut baik langkah kumpulan ini mengunjungi syarikat untuk melihat sendiri Produk Bioasli dihasilkan. Secara tidak langsung ia merupakan strategi baru bagi stokis mengaktifkan downline. Kunjungan selama satu jam itu, dipenuhi dengan sesi penerangan syarikat dan produk oleh En. Ishak sendiri. Pada hari tersebut bagi yang membeli produk Bioasli diberi diskaun 5% dan setiap belian dua barang akan diberi produk percuma. Dari kunjungan tersebut, ramai diantara mereka yang menjadi ahli dan ada juga yang mendaftar sebagai stokis. Rata-rata diantara mereka puas dan jika diberi peluang ingin lagi mengunjungi Desaku Trading.

 

STRATEGI PEMASARAN - AUDIO VIDEO-download by handphone

12 Mei - Desaku Trading kini dalam usaha menyiapkan sebuah mini studio. Mini studio yang berlatarkan alam semulajadi ini  dijangka siap sepenuhnya pada penghujung bulan Mei 2008. "Ini merupakan salah satu strategi pemasaran  yang terbaru dan inginkan kelainan", ulas En. Ishak, Pengarah Urusan Desaku Trading mengenai mini studionya.

Tambah En. Ishak lagi, mini studio ini akan digunakan untuk membuat pelbagai klip video pendek. Antaranya klip video mengenai info terkini produk Bioasli, Cara Bayaran, Cara Tempahan dan sebagainya agar lebih menarik. Ini adalah satu cara untuk mempromosikan produk supaya pelanggan mendapat maklumat yang lebih jelas dan tidak membosankan malahan ianya boleh didownload ke handphone pelangan.

Mini studio ini juga terbuka kepada ahli-ahli Bioasli sekiranya mereka ingin mencari downline mahupun sebagai menceritakan pengalaman mereka menggunakan produk Bioasli. Secara tidak langsung , selain sebagai teknik promosi terbaru Produk Bioasli,  langkah ini menggalakkan ahli-ahlinya   menjalankan perniagaan dengan lebih aktif.

 
 
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.1,2&3 IKS Tmn. Seri B.N.O
45200 Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
Tel:+603-3213 8046  Fax :+ 603-3213 6563 
Email : desaku@streamyx.com @
Copyright 2005. DesaKu.net.  All Right Reserved