HOME

LOGIN

MENU

PRODUCT

REGISTER

SMS

Bilangan Tetamu
Blackberry Pearl
  English Version  
    603 - 3213 8046  Siti
    019 - 3880098   Sida
    016 - 6202284    Sofi
    Fax : 603-3213  6563
  :  Home
  :  Arkib Info 1
  :  Arkib Info 2
  :  Klip Video

 

UJIAN MAKMAL KOPI KELAPA DARA...BEBAS DADAH

Mutakhir ini oarang ramai sangat bimbang untuk meminum kopi atau produk yang berkaitan dengan rangsangan sex. Bagi menjamin keselamatn pengguna Bioasli telah menghantar 2 sample ujian secara  berasingan. Sample 1 : dihantar oleh kilang pengeluar, sample 2 : diambil secara rawak oleh pelanggan di pejabat Bioasli kemudian dihantar kemakmal yang disyorkan oleh Jabatan Kimia Kementerian untuk menguji kandungan dadah(saintitik). Keputusan dari ujian makmal menunjukan tiada kandungan bahan kimia atau campuran dadah terlarang. Oleh itu, sekiranya ada sebarang keraguan, sila berhubung dengan pihak kami. Untuk rujukan, kami paparkan keputusan ujian  tersebut...sila klik

 

Arkib : Info

Lawatan SMIDEC-JICA

En.Ishak (kanan) sedang berbincang dengan Mr. Hiroshi Hasegawa (JICA)

Pada 25 Ogos 2008 yang lalu, Bioasli telah menerima lawatan dari pegawai SMIDEC dan JICA (Japan International Cooperation Agency). Lawatan tersebut adalah untuk membincangkan mengenai Program Pembangunan Sumber Manusia SMIDEC-JICA yang akan diadakan di pejabat Bioasli dari 29 Ogos, 2 dan 3 September 2008. Program yang bertujuan untuk memberi latihan kepada pegawai-pegawai SMIDEC yang terlibat bagi menganalisa keperluan semasa EKS (Corporate Diagnosis). Selamat Datang kepada SMIDEC dan JICA...semoga ia memberi input positif kepada kedua belah pihak dan seterusnya menjalinkan kerjasama yang lebih erat diantara SMIDEC-JICA- Bioasli...

Tawaran Harga Kilang dan Borong

Desaku Bioasli sedang menawarkan harga kilang dan harga borong bagi produk minuman,sirap,biskut moden dan tradisional. Tawaran sempena Syawal yang akan tiba ini akan berakhir pada penghujung September ini. Bagi anda yang masih belum membuat tempahan, CEPAT…. Pastikan anda tidak ketinggalan..

Produk Bioasli dipertingkatkan..

Seiring dengan pertambahan permintaan produk dari pelanggan, Bioasli sedang mempertingkatkan produk Kopi Kelapa Dara dari segi ‘performance’ dan ‘design’. Kini kami sedang mereka rekaan kotak terbaru dan menambahkan bilangan uncang dari 4 ke 8 uncang dimana setiap satu berisi 10g. Dengan penampilan ‘wajah’ baru nanti, diharap Kopi Kelapa Dara keluaran Bioasli ini akan lebih ‘POWER’ dan mampu untuk menembusi pasaran yang lebih luas lagi.

Laman web Bahasa Inggeris..

Untuk menuju kearah pasaran global, Bioasli sedang berusaha untuk menjadikannya satu reality. Laman web Bioasli Bahasa Inggeris  kini sudahpun siap 90%  dan akan siap sepenuhnya pada 1 September 2008. Harapan Bioasli dengan kemunculan laman web bahasa Inggeris ini dapat membantu ahli-ahlinya aktif mencari downline, dalam mahupun dari luar negara dan seterusnya mampu menjana pendapatan yang lebih lumayan. Tunggu kemunculannya….

Produk Baru..Losyen Power 3Lines, Losyen Kamar Sutera & Slimming Pro VCO

Bioasli akan melancarkan 3 lagi produk baru yang dijangkakan akan mendapat sambutan hangat di pasaran. Produk tersebut  ialah Losyen 3 lines dan Krim Kamar Sutera & slimming Pro VCO. Jika anda inginkan pengurangan berat badan sebanyak 3 hingga 5 kilogram dalam masa 10-20 hari, cubalah produk terbaru kami ini. Pastikan anda nantikan kemunculan produk-produk ini sedikit masa lagi...                                        ke arkib berita

 

Info : 19/05/2008

Produk Baru:

Bioasli akan melancarkan produk baru iaitu Losyen Kelapa Dara(untuk kulit) dan Sabun Mandi Kelapa Dara. Kedua dua produk ini adalah merupakan peroduk pertama seumpamanya di Malaysia. Pihak syarikat sangat yakin produk ini akan mendapat sambutan hangat dari orang ramai terutamanya golongan wanita yang sangat mementingkan kecantikan.

 
Pasaran Global-website Bahasa Inggeris

Bioasli merancang akan memasuki pasaran global online tidak lama lagi, ini memandangkan terdapat banyak permintaan (belian) dari seluruh dunia seperti England, Itali, Jepun, USA dan lain-lain negara. Bagi merealisasikan tujuan tersebut syarikat merancang membina website Bahasa Inggeris berserta dengan kemudahan belian menggunakan kad kredit. Dengan pembukaan pasaran ini diharap semua ahli akan dapat menambah pendapatan dari penajaan.

 
Download Testimoni guna Handphone

Sedikit masa lagi ahli Bioasli akan dapat menikmati kemudahan teknologi yang canggih di mana anda boleh muat turun(download) video testimoni yang digemari dengan hanya menggunakan telefon bimbit. Ini bagi memudahkan anda membuat jualan produk Bioasli secara lebih berkesan.

 
 
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.1,2&3 IKS Tmn. Seri B.N.O
45200 Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
Tel:+603-3213 8046  Fax :+ 603-3213 6563 
Email : desaku@streamyx.com @
© Copyright 2005. DesaKu.net.  All Right Reserved