Home       |       Product     |      Testimoni     |     Iklan TV     |    Akhbar     |     Berita     |     Banner  Anda 

   . English Version

Pn Zainun/En Saufi -Pertanyaan:

019-7725338 /03-3224 8721

 

 
  Menu
 

Auto:Senarai Stokis

 
Jadi Usahawan Stokis 360 NEW
Syarat Menjadi Stokis (SE)
Automaintain-Stokis
Sakit & Ubat
Kisah kejayaan stokis-1

Manual Panduan
  Senarai Harga Produk
Senarai Harga Produk - Brunei
Senarai Harga Produk - S'pore
 

MENU MOBIL STOKIS

Rekodkan Belian Ahli
Rekod Jualan Stok
Buat Tempahan Plan A
Buat Tempahan Plan B
Rekod Belian Stok
Tukar Katalaluan
Edit Profil
Imbangan Belian & Jualan
 
Komisyen Stokis
 
SMS Stokis

NEWS

Singapore News
Brunei News
Australia
 
 
 

50 STOKIS PALING AKTIF

<<Keluar (Log Out)>>

 
 
 

 
 

Pilihan 1 :- Anda boleh membeli RM 180 (Produk Pelan A) dan bebas memilih salah satu produk sebagai hadiah percuma. Klik gambar RM 180 untuk senarai hadiah yang ditawarkan.(Belian Minima Stokis RM 250)

<<<< ATAU >>>>

Pilihan 2 :- Anda boleh membeli RM 120 (Produk Pelan A) dan memilih salah satu produk yang telah ditetapkan sebagai hadiah percuma. Lihat gambar RM 120 untuk senarai hadiah yang ditawarkan. (Belian Minima Stokis RM 250)
 

Nota :- Pilih salah satu pilihan. Contoh :- Jika beli RM 180, anda layak untuk Pilihan 1. Tidak layak untuk pilihan 2.

 
 

 

 
 

 

< Klik untuk lihat Daerah yang masih kosong - Stokis elit >

 
Leader Bioasli Brunei
 
 
Ahli Bioasli Brunei
 

Meeting di Bioasli

Team : Brunei

 

Hj.Khanafi

 

Hj.Said

 
Pn.Norsinah=6738161846 Isteri Siti
 
 

 

 
 
Lawatan dari ahli Bioasli Brunei

Sabak Bernam : 9 Julai2010 , Pengarah Urusan Bioasli (Tn.Hj Ishak Basiran) Begitu berbesar hati dengan kehadiran ahli bioasli dari Brunei. Kehadiran mereka sangat dialu-alukan oleh beliau dan seluruh warga bioasli kerana sanggup bebelanja beribu-beribu ringgit semata-mata ingin melihat sendiri kilang,pejabat dan yang berkaitan bioasli. Walaupun jumlah mereka masih kecil, namun dari riak wajah mereka terpancar keyakinan, kesungguhan komitmen yang tinggi. Sekaliannya teruja dapat bertemu serta mendengar sendiri amanat terus dari mulut beliau.

Di kesempatan tersebut masing-masing tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan penerangan produk-produk hebat Bioasli dan terpenting berkaitan dengan tawaran 5 plan menakjubkan, serta hala tuju syarikat. Semuanya telah menunjukkan minat dan sikap yang amat luar biasa dan penuh semangat untuk menjayakan perniagaan ini dan berazam untuk menawan negara bergelar serambi Kaabah itu dengan perniagaan online Bioasli dalam masa terdekat. Dengan kehadiran stokis-stokis yang berpengalaman dan berwibawa, matlamat ini pada jangkaannya tidak sukar untuk di capai memandangkan kerjasama antara semua ahli dan juga pihak Bioasli yang telah sekian lama terjalin semakin utuh.

Adalah dijangkakan dengan sistem belian online Bioasli yang cukup mudah dan efektif, produk-produk mujarab, yang telah dibuktikan dengan ribuan testimoni, Bioasli tidak mustahil akan mampu berada disetiap rumah dalam negara tersebut. Dengan janji penghantaran produk sehingga sampai kepintu rumah , kesukaran mendapatkannya tidak akan jadi persoalan.

Akhirnya dengan kemudahan sistem yang ditawarkan di Bioasli, serta kedudukan Brunei yang berada dikedudukan yang sangat terkenal kawasan pelancongan dari seluruh dunia, adalah diyakini ia akan memudahkan bagi merialisasikan misi Bioasli sebagai GLOBAL BUSINESS, serta mencapai sasaran pasaran ke 231 buah negara.
 

 
 
 
.

Adalah dengan ini di tegaskan bahawa syarikat berhak untuk menentukan sebarang ketetapan atau sebarang perubahan terhadap semua perkara dan dalam apa juga keadaan dalam sistem ini, samada yang berkaitan dengan sistem pelan pemasaran, sistem pemberian komisyen, kadar peratus komisyen, jumlah produk, harga, kandungan, saiz dan bentuk persembahan produk, sebarang bentuk, jumlah dan nilai hadiah yang akan diberikan, serta menentukan status keahlian berdasarkan peraturan yang sedia dimaklumi oleh semua ahli, tanpa terlebih dahulu mendapat persetujuan dari mana-mana pihak. Segala hadiah atau komisyen atau apa jua imbuhan jika ianya tidak dituntut oleh ahli yang berkenaan selama jangka masa 2 tahun dari tarikh tawaran adalah dianggap ahli berkenaan tidak berminat atau menolak tawaran tersebut dan dengan itu tawaran tersebut akan terbatal  dan syarikat berhak untuk tidak memberi komisyen @ hadiah @ ganjaran tersebut. Walau bagaimanapun syarikat tetap berpegang teguh pada prinsip ketelusan, keadilan, kesaksamaan serta kebijaksanaan  dalam menentukan semua perkara di atas.

 
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.15 Jalan PPSL1
Pusat Perniagaan Sg.Lias
45300 Sg. Besar, Selangor, Malaysia
Tel : 03-3224 8721  Fax : 603-3224 2321
email : desaku@streamyx.com
Copyright 2005.   All Right Reserved